School Day

Our busy school day runs from 8.00 in the morning until 3.30 in the afternoon.

Breakfast 08.00 - 08.20 20 minutes
Registration 08.30 - 08.45 15 minutes
Lesson 1 08.45 - 09.45 60 minutes
Lesson 2 09.45 - 10.45 60 minutes
Break 10.45 - 11.10 (bell 11.05) 25 minutes
Lesson 3 11.10 - 12.10 60 minutes
Lesson 4a 12.10 - 12.45 35 minutes
Lesson 4b 12.45 - 13.15 30 minutes
Lesson 4c 13.15 - 13.45 30 minutes
Lesson 5 13.45 - 14.45 60 minutes
Extra-Curricular 14.45 - 15.30 45 minutes